Tjänster

Vårt tjänsteutbud

Efter många år i branschen har vi samlat på oss mycket erfarenhet och kunskap inom gravstenar, trappor, natursten i övrigt samt renovering och snickeriarbeten. Idag har vi professionell expertis inom dessa områden.

Granit & Marmorgruppen AB tillverkar samt monterar diverse olika produkter gjorda av natursten, bland annat köksinredning, klinkers, soffbord och gravstenar. Dessutom genomför vi renoveringar av tidigare naturstensarbeten, både på arbeten vi har gjort men även sådana andra har genomfört.

Med allt vårt arbete utgår vi från Billeberga men vi vänder oss till hela Skåne och Sverige. Det spelar alltså ingen roll om du befinner dig i Lund, Halmstad eller Jönköping, vi finns här för dig oavsett vart du befinner dig!

Kontakta oss gärna för en rådgivning eller för att boka ett besök. Vår butik i Billeberga är öppen samtliga lördagar mellan 11.00 & 14.00. Ifall så önskas kan du boka in en tid under övriga veckodagar också.

 

Gravstenar Lund, Halmstad, Jönköping med flera

Hos oss på Granit & Marmorgruppen AB hittar ni gravstenar i alla dess former, dessutom finns möjligheten för er att själva välja form och design. Här hittar du även allt du kan tänkas behöva för gravvård.

För oss är det viktigt att våra kunder blir nöjda, därför gör vi all i vår makt för att ta fram en gravsten som ni kan vara stolta över. Det gör vi dels genom att lyssna noga på era önskemål, även vår mångåriga erfarenhet gör att resultatet blir bra.

Renovering

Utöver gravstenar arbetar vi även med renovering och byggarbeten. Även inom det har vi lång erfarenhet som gör att vi kan ge er den bästa möjliga hjälpen.

När det kommer till byggen och renoveringar arbetar vi enligt svensk byggstandard. Dessutom erbjuder vi räntefri finansiering i upp till 1 år & rotavdrag.

Vi erbjuder:

  • Renovering och montering av kök

  • Badrumsrenovering

  • Golvläggning

  • Snickeriarbeten

  • Måleri

  • Trädgårdarbete

  • Med mera

Vill ni veta mer?